Помош


          КОЛКУ ЧИНИ ДОСТАВАТА И КОЈА Е МИНИМАЛНАТА ВРЕДНОСТ НА НАРАЧКАТА? 

За нарачката чија вредност е помала од 500 денари се плаќа надомест за достава од 70 ден, а за секоја нарачка над 500 денари доставата е бесплатна.

          ШТО ВО СЛУЧАЈ ДОКОЛКУ НЕ СУМ ДОМА ПРИ ДОСТАВАТА?

При нарачката, Вие однапред го одредувате терминот во кој сакате нарачката да Ви биде доставена, односно периодот за кој сте сигурни дека ќе може да ја примите доставата.

          КОГА НАРАЧКАТА МОЖЕ ДА БИДЕ ДОСТАВЕНА?

ММФреш испораката на производите ја врши најмалку во рок од 120 минути од направената нарачка. Испораката се врши секој ден од работната недела во период од 10:00 часот до 20:00 часот и во сабота во периодот од 10:00 часот до 15:00 часот. Недела и државни празници се сметаат за неработни денови. Нарачките направени после 18:00 часот во работната недела и во сабота после 13:00 часот ќе бидат доставени наредниот работен ден во период наведен од купувачот.

         ДАЛИ ДОСТАВУВАТЕ ВО МОЈАТА НАСЕЛБА/ГРАД?

Доставуваме на територијата на Град Скопje која е прикажана на мапата.